Heroes zet voet aan wal op Brightlands Smart Services Campus in Heerlen

Heroes breidt uit met een tweede locatie. Deze locatie is er niet zomaar een. Onze nieuwe vestiging bevindt zich namelijk op de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen. Brightlands is de Limburgse alliantie van bedrijven, kennisinstellingen, overheden en maatschappelijke organisaties, die met Artificial Intelligence & Data Science maatschappelijke en bedrijfsuitdagingen aanpakt.

Voorsorteren op de toekomst 

Astrid Boeijen, CEO Brightlands Smart Services Campus ‘Artificial Intelligence ontwikkelt zich heel snel en gaat een steeds belangrijkere rol spelen. In de financiële wereld, gezondheidszorg, onderwijs, ICT en eigenlijk wel in de hele maatschappij. AI verandert de wereld. Heel veel partijen zijn er al mee bezig, maar als we de krachten bundelen dan kunnen we veel sneller stappen zetten. Dan kan in een hub, een platform, waarin we kennis en ideeën van zoveel mogelijk partijen bij elkaar brengen. Brightlands Smart Services Campus in Heerlen is daarvoor bij uitstek geschikt. Daar ligt de focus al op datascience, Artificial en Virtual Intelligence, daar wordt al voorgesorteerd op de toekomst. 
 

“Brightlands brengt hoogwaardige kennis uit het bedrijfsleven en de wetenschap samen in een inspirerende omgeving met als doel om grote uitdagingen, zoals duurzaamheid, gezondheid en digitalisering, samen op te lossen. Deze manier van samenwerking en dit hogere doel spreekt ons enorm aan. Met onze track-record op verregaande digitalisering van bedrijven en optimalisatie van de energie footprint van gebouwen gaan we ons samen met Brightlands inzetten die doelen een stap dichterbij te halen!" aldus Mario Smit, Managing Director Heroes. 
 

Onze nieuwe uitgangsbasis zorgt ervoor dat we nog nauwer betrokken zullen zijn bij ontwikkelingen rondom Data Science en AI die geïnitieerd worden vanuit de NL AI Coalitie. Op die manier kunnen we zelf projecten initiëren en hieraan actief bijdragen. Ben je een keer in de buurt van de Campus in Heerlen, aarzel niet om binnen te springen.  

Contact Koen

‭+31 6 15 87 98 92‬

https://twitter.com/Heroes_NL

/related articles